GrasrotandelenOrganisasjonsnummer: 993 973 246


Alle Zero PK medlemmer, venner og kjente oppfordres nå til å støtte Zero Pistolklubb gjennom Norsk-tippings Grassrotandel.

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ZERO PISTOLKLUBB!


Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening.


Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver!


Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.


Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, verv dine familiemedlemmer og venner og du gjør det på en av følgende måter:


1. Hos Kommisjonær: Ta med deg ORGANISASJONSNUMMERET over og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Du kan også printe ut strekkoden på pdf.

2. SMS: GRASROTANDELEN 993973246 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no
Her kan man følge med på opptjente grasrotmidler og antall spillere tilknyttet Zero PK.